ΕΘΝΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Εθνικές Μεταφορές Πλήρη και Groupage φορτία

Με καθημερινά δρομολόγια από Λέσβο προς ΑθήναΛέσβο προς Θεσσαλονίκη και Αθήνα προς ΛέσβοΘεσσαλονίκη προς Λέσβο,  η Μεταφορική Καλλονής ΑΕ καλύπτει τις ανάγκες οδικής μεταφοράς πλήρους (FTL) και groupage φορτίου ( LTL). Mε ιδιόκτητο στόλο άνω των 20 Φ.Δ.Χ (άδειας άνω των 10 tn) εξυπηρετούμε κάθε ανάγκη μεταφοράς από Λέσβο προς ΑθήναΛέσβο προς Θεσσαλονίκη και Αθήνα προς ΛέσβοΘεσσαλονίκη προς Λέσβο.

Με δυνατότητα παραλαβής, παράδοσης και περισυλλογής από και προς οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδος, μέσω του δικτύου των συνεργατών μας εξασφαλίζουμε την απρόσκοπτη μεταφορά των φορτίων σας με γνώμονα πάντα την άμεση και ασφαλή εξυπηρέτηση του πελάτη. Με πολλαπλές δυνατότητες εξυπηρέτησης των οδικών μεταφορικών σας αναγκών παρέχουμε την πιο ενδεδειγμένη πρόταση μεταφοράς τόσο για φορτία συνεχόμενης ροής , groupage ή πλήρη, όσο και για απευθείας ναυλώσεις παντός είδους trailer.

Συνάπτοντας ειδικές συνεργασίες με καταξιωμένες εταιρίες εθνικών μεταφορών αλλά και κατά περίσταση με τον ιδιόκτητο στόλο μας προσφέρουμε τη δυνατότητα εξυπηρέτησης οδικών μεταφορών και προς συγκεκριμένους ηπειρώτικους και νησιώτικούς προορισμούς εκτός Αττικής αλλά και σε όλη την Ελλάδα.